Laddbox för BRF i Göteborg

Låt oss installera laddbox i din BRF i Göteborg. Vi är experter på laddningslösningar och laddstationer och vi har lång erfarenhet av branschen. Genom att välja oss kan du få hjälp med hela processen från projektering till inkoppling. Prata med dina grannar eller styrelsen, det brukar vara många i en BRF som vill ha en laddbox och i Göteborg har vi redan löst efterfrågan på många andra håll. Kontakta oss så hjälper vi er också.

BRF i Göteborg och projekt laddbox

Hur går det då till, kanske du undrar? Bara det finns efterfrågan så finns möjligheten och efterfrågan finns det nästan alltid eftersom alltfler skaffar elbilar nu för tiden. Prata med dina grannar om möjligheten till egen Ovärdelig Laddbox BRF Göteborg och uppvakta sedan styrelsen i föreningen med ert önskemål och förklara behovet. Låt oss titta på förutsättningarna och lämna en offert utifrån läget och vilka behov som finns hos föreningens medlemmar. Vi installerar till bästa pris och vi kan även bistå med smarta lösningar för att föreningen faktiskt ska kunna få lite intäkter genom att exempelvis ha en extra laddstolpe som vem som helst får använda mot lite högre kostnad. Efterfrågan på laddplatser är så stor att det här faktiskt brukar bli en lönsam investering.

Värdeökning om laddplatser finns

För en BRF innebär också tillgången till laddbox att värdet på lägenheterna ökar och det i sin tur gör att fler i Göteborg blir spekulanter på boende hos just er. Det här är förstås rena vinstlotten för de som funderar på att sälja sina lägenheter eftersom de då kan få ett betydligt bättre pris vid försäljningen. Så vänta inte, kontakta oss för en diskussion kring hur ni kan få laddbox i er BRF i Göteborg. Vi är proffs på det här och vi berättar gärna om hur vi gjort på andra ställen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *