Teambuilding med Totties mat

Om ni är en grupp människor som vill bli ett ännu bättre team så är det kanske fråga om att välja aktiviteter som svetsar samman och förslagsvis en härlig måltid från Totties mat som avslutning på en inspirerande dag. Varför inte låta även måltiden bli en aktivitet som gynnar samarbete och social samvaro? En total matupplevelse för alla sinnen och smaklökar likaväl som personliga upplevelser.

Eldfest med Totties mat

Den ultimata matupplevelsen är kanske detta med eldfest. Ett vedeldat kök där alla kan samlas runt elden, där matlagningen blir en viktig del av middagen och helhetsupplevelsen. Att sitta runt en lägereld har varit trivsamt i många tusentals år, där samlades grottmänniskorna för att umgås, berätta sägner och kanske tillaga dagens byte tillsammans. Totties mat har som viktig grundprincip att alltid själva följa med och leverera maten, grilla, tillaga och servera den på plats för bästa möjliga resultat. Erfarenheten är gedigen, det har grillats till både små och stora kalas över hela landet ända sedan 2014.

Mathantverk och chark

Att laga mat är en konst, i alla fall om det ska vara gott och eftersom smaken står i fokus för allt som levereras från Totties mat har man även börjat göra en del charkuterier och såser. De olika salamisorterna levereras till flera butiker runt om i Roslagen med omnejd liksom även olika såser och kryddblandningar. Tillgången kan variera, det är ingen massproduktion det handlar om utan rent hantverk med mycket hög kvalitet. Flera av salamisorterna har för övrigt blivit prisbelönta. Du som vill bjuda på något alldeles extra gör ett klokt val om du väljer Totties catering. Om det inte passar med kompletta paket, eldfest eller liknande finns det också enskilda menyalternativ att välja på. Perfekta alternativ för möhippan, teambuildingen, bröllopet eller i något annat sammanhang när ni är en grupp som vill fira eller bara ha riktigt trevligt tillsammans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *