Välj asiatisk catering i Stockholm

Att anordna en fest med mat som passar alla i Stockholm blir lättare med asiatisk catering. Över lag i Sverige är människor öppna för nya smaker och influenser. Redan i början på 1940-talet serverades kinesisk mat på en fest på välkända Berns i Stockholm.

Fast det var Göteborg som fick stoltsera med den första asiatiska restaurangen. År 1959 öppnade Liu Wan Chong sina portar i Göteborg för nyfikna besökare som ville smaka delikatesser bortom svensk husmanskost. Idag hittar du asiatisk mat från Övertorneå till sydligaste Skåne så det är aldrig fel att förgylla fest som vardag med asiatisk catering i Stockholm.

Vilken asiatisk catering i Stockholm?

Fördelen med asiatisk mat är att det finns många spännande alternativ som ofta passar oavsett matpreferenser. Det finns svensk asiatisk catering Stockholm som kan anpassas efter många behov. För det går att få allt från färdiga maträtter som du själv lägger upp till en inbjudande buffé till kockar som lagar mat på plats på festen.

Är det en lite större fest går det att anlita catering som är experter på asiatisk mat i Stockholm som även tar hand om planering. Det innebär att du kan slappna av och allt från servering till städning sköts av det anlitade företaget.

Olika rätter för olika preferenser

Asiatisk mat är fantastisk och framför allt i Sverige där det finns en tradition av fusionskök. Det innebär att kombinera smaker från olika kök till perfektion. För asiatisk mat kan sträcka sig från det klassiska köket till vietnamesiskt, thailändskt till indiskt eller japanskt.

Är det många vegetarianer som ska komma på tillställningen är asiatisk mat ett bra alternativ. Det finns ett stort utbud av smakrika rätter som inte innehåller kött. Beroende på inriktning går det även att hitta ett stort utbud utan laktos eller gluten. Dessutom har asiatisk mat nästan blivit en svensk klassiker på bordet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *